Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

16,99 (20,56 incl. btw)

Top Glass Gel Polish 08

EAN: 8719564002994 SKU: TG08 Categorie:

De Be Jeweled Top Glass Gel Polish is een transparante gel polish die uitgehard wordt in een UV of LED lamp. Dit is zeer hot op dit moment!
Je kan deze ook over een gel polish kleur plaatsen of rechtstreeks op je kunstnagel of natuurlijke nagel met een rubberbase gel als basis.

Beschrijving

De Be Jeweled Glass Gel Polish is een transparante gel polish die uitgehard wordt in een UV of LED lamp. Dit is zeer hot op dit moment!
Je kan deze ook over een gel polish kleur plaatsen of rechtstreeks op je kunstnagel of natuurlijke nagel met een rubber base gel als basis.
Werkwijze op kunstnagels:
– Werk de nagel volledig af tot en met het vijlen en buffen (acryl of gel)
– Breng de eerste laag van de Be Jeweled Gel Polish aan. Blijf ongeveer 1mm van de nagelriem en zijwallen weg. Verzegel de vrije nagelboord. Hard 2 minuten uit in een UV lamp of 1 minuut LED
– Herhaal de vorige stap.
– Breng de NeXt Top Gel aan. Zorg ervoor dat de hele kleur egaal bedekt is met de gel. Blijf ongeveer 1mm van de nagelriem en zijwallen weg. Verzegel de vrije nagelboord. Hard 2 minuten uit in een UV lamp of 1 minuut LED.
– Breng Urban Nails Nagelriemolie aan op de nagelriemen en de huid er rond. Dit zorgt ervoor dat de nagelriemen terug gehydrateerd worden.
Verpakking:
De Be Jeweled Glass Gel Polish zit in zilveren flesjes van 15ml. Je kan de nagels makkelijk lakken met het kwastje wat al in het flesje zit.

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.