Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

2,998,27
2,547,03

Joyfull Journey U04 Parfum

Joyfull Journey U04 – your scent, your style

Joyfull Journey U04 is een geur voor dames en heren.Topnoot is Bloemige Noten; hartnoten zijn Roos en Koffie; Basisnoten zijn Vanile, Witte Musk en Amber.

 

Vanaf 4 stuks = Korting
1 - 3 8,27
4 + 4,13
InHouse Beursweekend -15%* 27 t/m 30 september *Met uitzondering van Pulgré, Famous Names/Dadi Oil & Workshops/Trainingen/Opleidingen.
Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.
Beschrijving

Joyfull Journey U04 Parfum Atomizer / Tasparfum 8ml

Heerlijke geuren voor iedere dag, de atomizers zijn van tasparfum formaat, je draait er een kwartslag aan om het spraykopje zichtbaar te maken en te kunnen spayen. Ze zijn ideaal om mee te nemen in je tas, op reis, in de auto en voor weekendjes weg. Maar zeker ook om eens vaker van geur te wisselen en te proberen. Bij gebruik van 2x een spray per dag zou je er een maand mee kunnen doen.

Er zijn ook displays met 6 verschillende geuren met van iedere variant 4 stuks in de display. Het zijn 3x damesgeuren aangegeven met een F, 2x Unisex geuren die geschikt zijn voor mannen en vrouwen aangegeven met een U en één mannengeur aangegeven met een M. Het zijn atomizer / tasparfum flesjes met 8ml inhoud. Het is een leuke manier om je omzet van je salon, winkel te verhogen. Bovendien zorgt de leuke display ervoor dat het direct de aandacht van je klant trekt. De geuren variëren van bloemig en fris tot warm en kruidig, zodat er voor ieder wat wils is. Door de veelzijdigheid van de geuren kunnen klanten gemakkelijk een favoriet vinden, wat leidt tot herhaalaankopen en tevreden klanten. Het zijn echte niche geuren met een goede houdbaarheid. Het display zelf is compact, vrolijk en stijlvol, waardoor het naadloos in elk saloninterieur past. Plaats het op een prominente plek bij de kassa of in de wachtruimte voor maximale zichtbaarheid. Met Joyfull Journey parfum creëer je niet alleen een aangename geurbeleving in je salon, maar ook een extra bron van inkomsten.

Joyfull Journey U04 is een Oosters Vanille geur voor dames en heren.Topnoot is Bloemige Noten; hartnoten zijn Roos en Koffie; Basisnoten zijn Vanile, Witte Musk en Amber.

Kenmerken zijn: roos, vanille, koffie, bloemig, poederig, muskachtig, warm kruidig, amber, zoet

Er is ook een mooi exclusief cadeau doosje om de atomizer in te verpakken. Dit is een mat zwart stevig doosje met zilver glanzend Joyfull Journey logo en het heeft een magneet sluiting.

Opties

U04 atomizer 8ml, Cadeaudoosje

Geurnoten

Bloemige Noten, Roos, Koffie, Vanile, Witte Musk, Amber

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.