Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

8,99 (10,88 incl. btw)

Podinail 250 ml

EAN: 8718692860612 SKU: 68002770 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Podinail huidverweker 250ml

Beschrijving

Podinail huidverweker 250ml is een heldere en krachtig vloeistof op waterbasis voor het weken van nagelriemen en eeltplekken. Podinail werkt redelijk snel bij het week maken van hard eelt en bevat géén oliën. Podinail wordt door de pedicure gebruikt voor het weken en zacht maken van nagelriemen en eeltplekken. Harde nagelriemen leiden tot huidkloofjes, nagelafwijkingen en pijn. Hard eelt kan lijden tot eeltkloven en standproblemen. Gebruik Podinail bij aanvang van de voetbehandeling. De huid wordt zacht, de voetbehandeling wordt gemakkelijker en eelt laat zich eenvoudiger wegsnijden.

Gebruiksaanwijzing
Bij aanvang van de voetbehandeling bevochtig je de huid met Podinail. Wrijf de Podinail in de huid tot het bijna droog is. Hierna wordt de huid zacht(er) en hierdoor kan de voet/hiel gemakkelijker worden behandeld.

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.