Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

7,99

Rounded Sanding Caps 10pcs

SKU: N/B Categorie:
Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.
Beschrijving

Rounded sanding caps zijn schuurhulzen die worden gebruikt met nagelfrees om nageloppervlakken te vijlen en te bewerken. Ze hebben een ronde vorm, wat handig is om nauwkeurig te werken en om gemakkelijker rondom de nagels te kunnen manoeuvreren. Deze schuurhulzen zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes, zoals 180, 120 en 80 grit.

180 grit: Schuurhulzen met een korrelgrootte van 180 grit zijn fijn tot gemiddeld grof. Ze worden vaak gebruikt voor het gladmaken en polijsten van nageloppervlakken, evenals voor het verwijderen van kleine onvolkomenheden en het egaliseren van de nageltextuur. Deze hulzen zijn ideaal voor het afwerken van de nagel na het vormen en vijlen.
120 grit: Schuurhulzen met een korrelgrootte van 120 grit zijn gemiddeld grof. Ze zijn effectiever in het verwijderen van acryl- en gelnagels dan een hogere grit, en ze kunnen ook helpen bij het aanpassen van de nagelvorm en het verwijderen van meer materiaal. Deze hulzen zijn geschikt voor het bewerken van kunstnagels voordat ze worden gepolijst of gedecoreerd.
80 grit: Schuurhulzen met een korrelgrootte van 80 grit zijn grof. Ze zijn zeer geschikt voor het snel verwijderen van acryl, gel of andere kunstnagelmaterialen, en ze kunnen helpen bij het corrigeren van nageloneffenheden en het inkorten van de nagels. Vanwege hun grove aard moeten ze echter voorzichtig worden gebruikt, vooral bij natuurlijke nagels, om overmatige schade te voorkomen.

Het gebruik van de juiste grit is essentieel om het gewenste resultaat te bereiken zonder de nagels onnodig te beschadigen. Het gebruik van een stofafzuiging tijdens het werken met nagelvijlen wordt ook aanbevolen om stof en deeltjes te minimaliseren.

Extra informatie

grit

80, 180, 120

Reviews

Wees de eerste om “Rounded Sanding Caps 10pcs” te beoordelen

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.