Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

2,95

Rainbow Easy French Smile Cutter

SKU: N/B Categorie:

Deze “Rainbow Easy French Manicure Smile Cutter” bestaat uit verschillende maten (metalen) malletjes, bedoeld als hulpmiddel om een perfecte French Manicure te realiseren.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.
Beschrijving

Rainbow Easy French Smile Cutter 

Deze “Rainbow Easy French Manicure Smile Cutter” bestaat uit verschillende maten (metalen) malletjes, bedoeld als hulpmiddel om een perfecte French Manicure te realiseren. De malletjes zijn van metaal waardoor u ze telkens opnieuw kunt gebruiken. Voor het eenvoudig maken van een smile-line in combinatie met acryl of gel.

Gebruik:

Breng Pink acryl of gel aan op de nagel en plaats/druk (vrijwel haaks) het malletje in de acryl of gel op de plek waar u de smile-line wilt hebben. Schraap vervolgens met het malletje de overtollige acryl of gel weg door het malletje richting de nagelpunt te bewegen. Verwijder e.v.t. achtergebleven restproduct van de nagelplaat met Magic Prep.

Gewicht 0,0000 kg
nummer

2, 3, 4

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.