Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

2,99 (3,62 incl. btw)

Biodegradable Urban Nails Glitter Line BUNG04

EAN: 8719564062653 SKU: BUNG04 Categorie: Tags: , ,

Biodegradable glitters zijn duurzaam gemaakte glitters van Cellulose, de belangrijkste bouwsteen van celwanden in planten, fruit en groenten. Ze zijn net zo sprankelend als het origineel. Ze zijn niet giftig, veganistisch en biologisch afbreekbaar.

Beschrijving
Biodegradable Urban Nails Glitter Line BUNG04
Je kunt de Bio Glitters verwerken in gel of acryl zonder kleur verlies. Iedere kleur geeft een ander effect. Je zult versteld staan van de hoogglans.
Werkwijze op natuurlijke nagel, inpoetsen:
  • Bereid de nagel helemaal voor met een PREP
  • Breng Ultrabond aan en laat aan de lucht drogen (als je 10 vingers hebt gedaan kan je terug bij de eerste beginnen)
  • Breng een laag Be Jeweled Base & Top, Rubber Base Gel of Structure Gel aan en hard deze 1 minuut uit in een UV/LED lamp. Blijf 1mm van de nagelriem en zijwallen weg. Verzegel de vrije nagelboord.
  • Breng de eerst één of twee lagen Be Jeweled Gel Polish aan hard telkens 1 minuut uit in een UV/LED lamp. Heeft de Gel Polish na het uitharden geen plaklaag meer breng dan eerst een laagje Base & Top Gel of Base in a Pen aan en hard 30 seconden uit in een UV/LED lamp.
  • Neem de gewenste Bio Glitter en een Fluffy Brush. Dip je Fluffy Brush in de glitter en verdeel dit over de nagel. Je mag goed doorpoetsen tot dat alle losse glitters van de nagels af zijn. Hard vervolgens 30 tot 60 seconden uit in een UV/LED lamp.
  • Lak de nagel af met Be Jeweled Base & Top. Blijf 1mm weg van de nagelriem en zijwallen. Verzegel de vrije nagelboord. Hard 1 minuut in een UV/LED lamp.
  • Normaal is 1 laagje Base & Top genoeg over de Bio Glitters. Voel je ze toch nog zitten? Breng dan een tweede laagje Base & Top aan. Hard 1 minuut uit in een UV/LED lamp.
  • Cleans de nagel met Urban Nails Cleanser of Magic Prep en een wipe.
Werkwijze op kunstnagels, inpoetsen (gel of acryl)
  • Werk de nagel volledig af tot en met het vijlen, buffen en stof verwijderen
  • Breng de eerst laag Be Jeweled Gel Polish aan. Hard 1 minuut uit in een UV/LED lamp.
  • Herhaal de vorige stap.
  • Neem de gewenste Bio Glitter en een Fluffy Brush. Dip je Fluffy Brush in de glitter en verdeel dit over de nagel. Je mag goed doorpoetsen tot dat alle losse glitters van de nagels af zijn. Hard vervolgens 30 seconden uit in een UV/LED lamp.
  • Lak de nagel af met Urban Nails neXt Top Gel. Blijf 1mm weg van de nagelriem en zijwallen. Verzegel de vrije nagelboord. Hard 1 minuut uit in een UV/LED lamp.

Wil je de glitter als sugar toepassen, dat deze op de nagel ligt en de meeste bling geeft, werk dan de nagel af tot aan de topcoat/ top gel, hard deze nog niet uit, maar strooi de glitter royaal in de laag natte topcoat/ top gel, hard deze dan minimaal 1 minuut uit, borstel het overtollige los liggende glitter weg en hard nog eens 30sec tot 1 minuut uit. Op deze manier voelt de glitter wat ruw op de nagel als je er met je vinger overheen gaat, dit zal nog wel wat slijten na een aantal dagen.

Ingrediënten: Cellulose, Aluminum, Acrylates Copolymer. Pigmenten: CI19140, CI42090, CI45410, CI77266, CI16035

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.