Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

4,99 (6,04 incl. btw)

Moyra Smart Polish for Stamping – SPS15 Metal Purple

EAN: 5999567579225 SKU: MOYRASPS-15 Categorie:

Langzaam drogende stempellak, aan geraden deze lak te gebruiken met de Moyra Super Sizer Stamper no.15  waarmee je designs groot en klein kan maken.

Beschrijving

Langzaam drogende stempellak. Smart Polish for Stamping droogt langzamer dan traditionele stempel nail polish , waardoor er meer tijd is voor het stempelen. Omdat het patroon langer plakkerig blijft, kan het ook bij langzamer werk gemakkelijk op het nageloppervlak worden overgebracht. Bedek het patroon na het stempelen met Smart Polish for Stamping met een matte of glanzende nagellak of topgel. Smart Polish for Stamping is perfect geschikt voor gelaagd stempelen, vergroten en verkleinen van patronen, spiegeltechniek, maar ook voor speciale positioenringsbehoeften en bij het oppakken van patronen met zeer dunne lijnen.

Smart Polish for Stamping wordt speciaal aanbevolen voor onze super sizer stempel die van formaat verandert met een beweegbare kop, die kan worden gebruikt om het formaat van al onze stempelpatronen aan te passen.

Schud 20-30 seconden voor gebruik!

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.