Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

7,99

Urban Nails Stempel Big Jack

SKU: N/B Categorie: Tags: , ,

Met het Urban Nails Big Jack stempel kussen kun je makkelijk het design van de stempelplaat afnemen en op de nagel plaatsen. Je kunt er van bovenaf doorheen kijken. Schoonmaken doe je met het wonderwheel. Verkrijgbaar in Silver, Pink en Gold

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.
Beschrijving

Urban Nails Big Jack Stempelkussen

Urban Nails Big Jack Stempelkussen pakt het design niet van de plaat? Dit kan meerdere oorzaken hebben. Denk aan een afzuiging die je in de nageltafel hebt zitten, waardoor je stempelplaat wiebelt/scheef ligt. Zorg dat je hem op een vlakke ondergrond hebt liggen. Het kan ook zijn dat je stempelplaat niet goed schoon is, dat er nog restjes lak in het stempeldesign zitten. Daarom is het erg belangrijk om de stempelplaat goed schoon te houden met de daarvoor bedoelde Moyra Plate Cleaner! Dan is het belangrijk dat je het stempeldesign goed vult met het product dat je gaat gebruiken, niet te zuinig zijn! Daarna komt het schrapen. Zorg dat je niet te hard schraapt, want dan veeg je het product weer uit het stempeldesign. De manier waarop je stempel oppakt heeft te maken met het product dat je gebruikt. Ik ga nu even uit van de Moyra stempellak. Je brengt de stempellak ruim aan, je schraapt voorzichtig en dan pak je in één beweging het stempeldesign op dat je wilt hebben. Niet te lang wachten, want de Moyra stempellak droogt snel aan de lucht en dan zet je hem ook weer in één beweging op de nagel.

Hoe maak je je stempelkussen schoon? Je stempelkussen kun je het beste schoon houden door het Wonderwheel te gebruiken. Dit is een plakrol waar je als het ware je stempel op schoon drukt. Kom nooit met je vingers, vloeistof of een buffer aan de stempelkop. Gebruik je ook wel eens pigmenten of stamping gels met stempelen? Zorg dan dat je 2 Urban Nails Big Jack stempels gebruikt. Eentje die je alleen maar voor de extra’s gebruikt en eentje die je puur alleen voor de stempel lakken gebruikt. Er is ook een speciale vloeistof genaamd de Moyra Stamping Head Cleaner. Deze kun je gebruiken om het stempelkussen schoon te maken. Mocht het nu eens zijn dat hij op de grond gevallen is of je het gevoel hebt dat hij ‘vettig’ is? Met een klein druppeltje dreft en warm water schoon spoelen en droogdeppen met een tissue. Of een stuk plakband gebruiken om je stempelkop even goed schoon te maken!

Gewicht 0,0000 kg
Kleur

Goud, Roze, Zilver

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.