Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

2,37 (2,87 incl. btw)

Mardi Gras 14

EAN: 8719564040378 SKU: MG14 Categorie:

Mardi Gras afgekort MG is een nieuwe lijn met diverse leuke vormpjes om creatieve, feestelijke en kleurrijke creaties te maken op de nagels.
De mogelijkheden zijn oneindig, leef je uit!

Beschrijving

Mardi Gras, afgekort MG, is een lijn met diverse leuke vormpjes om creatieve, feestelijke en kleurrijke creaties te maken op de nagels. Je kan ze On Top in de 2e laag van je Be Jeweled Gel Polish leggen, uitharden en daarna sealen met de NeXt Top Gel of als inlay in je Acryl of bij een reverse french met de NeXt Gel mooi verwerken als inlay onder de Titanium Clear Gel. Ook bij het schminken kun je deze vormpjes leuk toepassen op het gezicht en ook op haren met behulp van haargel. De mogelijkheden zijn oneindig, leef je uit! Zeker voor de carnavalperiode zijn deze Mardi Gras Glitters ideaal, omdat ze aan confetti doen denken.

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.