Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

9,99 (12,09 incl. btw)

Structure gel Nairobi

EAN: 8719564057154 SKU: 68002546 Categorie: Tags: , , ,

De Structure Gel in a bottle – SIAB (flesje met 8 gram inhoud) van Urban Nails is een dikke basisgel.
Dankzij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor je een mooie bolling kan realiseren. Dit product is erg flexibel. Deze eigenschap voorkomt het loslaten van de nagel. De stevigheid en flexibiliteit van de gel resulteert in een erg sterke nagel. Structure gel is afweekbaar.

Beschrijving

Structure gel Nairobi 8 gram

Het perfecte product om een Natural Nail Treatment mee uit te voeren zonder last te hebben van verkleuring. Het grote verschil tussen Structure Gel en Rubber Base is de zuurtegraad, met een verschil in hechting tot gevolg. Rubber Base is de beste base voor hechting met de natuurlijke nagel en om lifting te voorkomen. Om die reden is het aan te raden een dun strijklaagje Rubber Base Clear aan te brengen en daarop de ‘BIAB/RIAB’ verder op te bouwen met de Structure Gel. Structure Gel geeft een stevigere basis dan de RIAB, ideaal voor de klanten die wat extra stevigheid nodig hebben. De combinatie Rubber Base & Structure Gel is dus hét geheim voor een stevige, langdurige en mooie Natural Nail Treatment.

Ridge filler kan gebruikt worden voor nagels met ribbels, versteviging van de natuurlijke nagel al vanaf 2 laagjes.
Structure Gel hard je 1 min.uit in een UV/LED lamp.

Werkwijze

  • Gebruik een buffer om de natuurlijke nagel op te ruwen
  • Behandel de nagel voor met Be Jeweled Magic Prep
  • Breng een laag Structure Gel (of Rubber Base Gel voor extra hechting) aan
  • Hard de nagel uit gedurende 1 min. onder een UV/LED lamp.
  • Breng een tweede laag Structure Gel aan en hard deze uit op dezelfde manier. Met deze tweede laag kan je ook ietsje bouwen.
  • Breng je gel polish-toepassing verder aan in 2 lagen (die je telkens uithardt)
  • Breng Two Top Gel of neXt Top Gel aan als topcoat.

De Structure Gel in a bottle van Urban Nails afgekort ook wel SIAB genoemd, zit in een flesje met 8 gram inhoud is een dikke basisgel.

Ingredients: Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamate, HEMA, Isobornyl methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Glycol-HEMA Methacrylate, Trimethylbenzoyl diphenylphosphine oxide, Silica, Bis (methacryloyloxyethyl) phosphate, PEG-9 Dimethacrylate, p-hydroxyanisole, Hydroquinone, may contain: CI77891,CI77007, CI77492, CI15850, CI77491,CI77499, CI19140, CI77742, CI77510, CI42090, CI77266, CI60725.

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.