Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

89,00 (107,69 incl. btw)

imix

EAN: 5060770810006 SKU: 68002058 Categorie:

De imix en mixers staan al tegen professional prijzen in de webshop, hier zijn geen andere prijzen voor beschikbaar.

Beschrijving

imix

Zeg hallo tegen de toekomst van kleurmenging. Gemaakt met nagelprofessionals in het achterhoofd, is imix het revolutionaire product dat de toekomst van kleurtoepassing zal veranderen.

Zeg vaarwel tegen trillen, vaarwel tegen afscheiding, vaarwel tegen verdikking en hallo tegen imix. Geschikt voor alle gel polish- en lakformules, imix is ​​een gebruiksvriendelijke, handsfree kleurenmixer met een magnetische mengtechnologie. imix helpt je niet alleen om een ​​vlekkeloze, consistente, kleurechte applicatie en finish te krijgen, maar vermindert ook verspilling van polijst middel, wat meer applicaties per fles betekent.

Klein en stil, imix is ​​voorzien van LED-verlichting, met 12 verwisselbare kleuren, strak en stijlvol voor elk nagelstation. Vaarwel schudden. Vaarwel scheiding. Vaarwel verdikking. Hallo immix.

De imix bevat 1 x imix-eenheid, 10 x miXers, 1 x miXtractor, 1 x 5 m USB-kabel en instructie-informatie.

HOE TE GEBRUIKEN
Laat een mixer in je fles vallen, schroef de dop er weer op, maak de nagellak wakker met een snelle shake en plaats op de imix. Tik op de functieknop en kijk hoe de kleuren veranderen, terwijl de imix zich vermengt en de nagellak (of gel) weer in zijn ware kleur ontwikkelt. Begin met schilderen. Ja, zo simpel is het echt!

Is imix handsfree?
Ja, zodra je je fles op het imix-startpunt hebt geplaatst, druk je op de functieknop en laat je handsfree kleuren mengen zijn werk doen.

Hoe zet ik de imix-lampen uit?
Als u uw kleurrijke imix-verlichting liever uitdoet of als u in een spa werkt en een meer rustige ervaring wilt creëren, houdt u de functieknop gewoon langer dan 2 seconden ingedrukt terwijl u aan het veranderen bent de kleuren, om de lichten volledig uit te schakelen.

Hoe krijg ik de mixer in de fles?
Laat gewoon een mixer in de polijst fles vallen, vervang de borstel en plaats de fles op het imix-lanceerplatform. Kijk hoe de magnetische mengtechnologie consistente, ware kleuren produceert. De miXers zijn eenvoudig te verwijderen met de miXtractor, gereinigd in aceton en opnieuw te gebruiken.

Als de mixer in de fles zit, moet ik hem daar dan laten staan? Wat gebeurt er als de fles leeg is?
Ja, laat de mixer in de fles, totdat de fles leeg is. Eenmaal leeg, gebruik je miXtractor om de mixer te verwijderen, voordat je hem schoonmaakt in aceton OF plaats hem rechtstreeks in je nieuwe fles van dezelfde kleur.

Hoe maak ik de mixers schoon?
Je kunt je mixers schoonmaken in aceton. Gebruik de miXtractor om uw mixer uit de fles te halen en in een kleine hoeveelheid aceton te laten vallen.

Wat gebeurt er als mijn kogellagers eruit komen met de miXer?
Soms komen de kogellagers eruit met de mixer. Dit is volkomen normaal. Verwijder eenvoudig de kogellagers uit de mixer en plaats ze terug in de polijst fles.

Zal mijn mixer nog steeds mengen als mijn nagellak of gellak GEEN kogellagers bevat?
De kogellagers hebben niets te maken met het eigenlijke mengen zelf. Ze worden echter van nature aangetrokken door de mixer en helpen zo het proces, ALS ze al in de fles aanwezig zijn. De mixer zal nog steeds rond suizen… kogellagers of geen kogellagers.

Maakt het verschil voor het mengproces als mijn flessen vierkant van vorm zijn?
Nee, imix mixt nog steeds graag vierkante flessen. Ze hebben een groter oppervlak, zodat je ze misschien niet hoort zoemen… maar dat zijn ze wel!

Ik wil mijn miXer nog niet gebruiken, waar kan ik deze bewaren?
We raden aan om ongebruikte mixers in een kleine luchtdichte verpakking te bewaren, buiten bereik van kinderen en dieren.

Ik heb een lak van vele jaren oud, moet ik iets van tevoren doen voordat ik imix gebruik?
Flessen die te lang hebben stilgestaan, kunnen volledig uit elkaar vallen. Het wordt aanbevolen om, voordat je imix gebruikt, de nagellak wakker te maken met een snelle shake.

Hoe lang duurt het om imix te mengen?
De standaard mix tijd is 5 minuten, maar je kunt de imix-timer zo instellen dat hij korter of langer mixt.

Hoe lang blijft het gemengd?
Eenmaal gemengd, blijven uw flessen gemengd zolang ze niet voor lange tijd worden bewaard. Als je het niet zeker weet, kan het geen kwaad om ze een beetje te schudden om ze wakker te maken of om weer te mixen.

Kan ik imix gebruiken voor mijn base- en topcoats?
Je base- en topcoats bevatten geen kleurpigmenten, dus je zult geen productscheiding ervaren, dus het is niet nodig om imix te gebruiken.

Werken de imix en miXers met gel polish/lakflessen in alle soorten en maten?
Absoluut, imix is ​​met ze allemaal uitgeprobeerd en getest.

Werkt imix met gel potten?
Wel zijn harde gel kleuren een veel dikkere consistentie/viscositeit. Dit betekent dat de mixer heel langzaam roert. Afhankelijk van de consistentie van de gel, hangt af van de benodigde mengduur. We geloven niet dat harde gels de imix nodig hebben, maar als de pot in de imix past en je doet er een mixer in, dan zal het roeren.

Waarom flitste mijn imix wit?
Als je imix gebruikt met een bijzonder dikke gel of nagellak, zal imix wit knipperen. Dit is de manier van imix om aan te geven dat het een fles met dikke vloeistof heeft gedetecteerd. Op dit punt beginnen de timer en het roeren. Na 5 minuten stopt het roeren en schakelt imix uit, maar je kunt imix opnieuw laten roeren als je het gevoel hebt dat je product het nog nodig heeft. Om imix weer in te schakelen, drukt u eenmaal op de functietoets.

Waarom immixen als je kunt shaken?
Je kunt natuurlijk nog steeds shaken, maar waarom zou je nu imix hebben?! Je krijgt bij het schudden van pigment niet dezelfde blend als bij imix. Bovendien kan consistent schudden bijdragen aan gezondheidsproblemen zoals het carpaletunnelsyndroom.

Wordt imix geleverd met een stekker?
imix is ​​een universeel product en wordt geleverd met een USB-connector van 1,5 meter die kan worden aangesloten op elke laptop of USB adapter stekker. Adapter stekkers zijn indien nodig afzonderlijk verkrijgbaar.

Waar wordt imix geproduceerd en geproduceerd?
imix bestaat uit verschillende componenten, afkomstig uit China en het VK. imix wordt geassembleerd en verpakt in het VK.

Komt imix met garantie?
Ja, imix wordt geleverd met 1 jaar fabriek garantie.

Reviews

Wees de eerste om “imix” te beoordelen

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.