Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

129,99 (157,29 incl. btw)

Airbrush Maestro

EAN: 8719564054085 SKU: 68002392 Categorie:
Beschrijving

Door een airbrush kun je prachtige en gedetailleerde ontwerpen creëren op nagels met behulp van speciale nagelverf en sjablonen. De Airbush Maestro is een draagbaar, uitgebreider model met kabel. Je kan ermee werken wanneer deze aan het opladen is.

Hier zijn enkele toepassingen:

Colorboom: Airbrush kan worden gebruikt om vloeiende kleurovergangen op nagels te creëren, wat resulteert in een mooie, zachte overgang van de ene kleur naar de andere.
Sjabloonontwerpen: Met behulp van sjablonen kunnen ingewikkelde ontwerpen zoals bloemen, dieren, geometrische patronen en meer op de nagels worden gespoten met precisie en consistentie.
Stempel- en verfdetails: Airbrushes kunnen worden gebruikt om kleine details en accenten toe te voegen aan nagelontwerpen, zoals het toevoegen van fijne lijnen, stippen of glitter.

Hier is een algemene werkwijze voor het gebruik van een airbrush:

Voorbereiding:
Zorg voor een schone en goed geventileerde werkruimte.
Kies de juiste soort inkt voor je toepassing.

Montage van de airbrush:
Bevestig de airbrush-naald en -mondstuk volgens de instructies van de fabrikant.
Vul de verfcup met de gewenste verfkleur.

Testspuiten:
Voordat je begint met het airbrushes, test je de airbrush op een stuk karton of ander materiaal om de luchtstroom en verfconsistentie te controleren.
Begin met airbrushen:
Houd de airbrush in een hoek van ongeveer 45 graden tot de nagel.
Druk langzaam op de trekker om de verf vrij te geven terwijl je gelijkmatig beweegt over de nagel. De snelheid en afstand van de airbrush tot het oppervlak beïnvloeden dekking en lijndikte.
Zorg voor gelijkmatige overlappingen en vermijd zware verflagen, omdat dit druipen kan veroorzaken.

Reiniging:
Reinig de airbrush grondig na gebruik om verstoppingen en opbouw van verf te voorkomen. Gebruik hiervoor de juiste oplosmiddelen volgens de instructies.
Afwerking:
Laat de inkt volledig drogen voordat je eventueel extra lagen aanbrengt.

Het gebruik van een airbrush voor nailart vereist ook enige training en ervaring om de juiste technieken te beheersen.
Over het algemeen biedt airbrushen een scala aan creatieve mogelijkheden en kan het prachtige en unieke ontwerpen op nagels realiseren die moeilijk met de hand te bereiken zijn. Het is een handige techniek voor professionele nagelstylisten en schoonheidsspecialisten om hun diensten uit te breiden en klanten te voorzien van prachtige nailart.

Het gebruik van een airbrush vereist ook enige training en ervaring om de juiste technieken te beheersen.
Over het algemeen biedt airbrushen een scala aan creatieve mogelijkheden en kan het prachtige en unieke ontwerpen op nagels realiseren die moeilijk met de hand te bereiken zijn. Het is een handige techniek voor professionele nagelstylisten en schoonheidsspecialisten om hun diensten uit te breiden en klanten te voorzien van prachtige nailart.

Reviews

Wees de eerste om “Airbrush Maestro” te beoordelen

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.