Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

9,99 (12,09 incl. btw)

Chrome Flakes 5

EAN: 8719564055976 SKU: CF05 Categorie:
Beschrijving

In base&top

Lak de nagel af met base&top. Leg dit volledig vol met chrome flakes. Hard de base&top 30 seconden uit in de Sun Light (of 2 minuten in de UV-lamp). Tot slot lak je de nagels af. Gebruik daarbij voor de ultieme houdbaarheid én een mooie glans de neXt Top Gel, dat je 60 seconden uithardt in de Sun Light of 2 minuten in de UV-lamp.

In de plaklaag

Lak de nagel af met een bijpassende kleur gelpolish Hard 30 seconden uit in de Sun Light (of 2 minuten in de UV-lamp). Pak met je fluff penseel de chrome flakes op, leg deze op nagel. Hard 10 sec uit in de lamp zodat het gefixeerd is op de nagel. Tot slot lak je de nagels af. Gebruik daarbij voor de ultieme houdbaarheid én een mooie glans de neXt Top Gel, dat je 60 seconden uithardt in de Sun Light of 2 minuten in de UV-lamp.

Chrome Nagels

Breng de High Shine Top Gel of Two Top Gel van Urban Nails aan. Hard de High Shine of Two Top 30 seconden uit in de Sun Light (of 2 minuten in de UV-lamp).
Breng met een oogschaduwapplicator, handschoen of latex sponsje de chrome flakes aan. Breng de flakes nauwkeurig aan en zorg dat je alle uithoeken van de nagelplaat goed bedekt hebt. Fixeer in de lamp.

Voor de afwerking van je chrome nails gebruik je de Superbond Base Gel van Urban Nails, die zorgt voor een optimale hechting aan de natuurlijke nagel. Breng een laagje aan en hard het uit: 30 seconden uit in de Sun Light (of 2 minuten in de UV-lamp). Tot slot lak je je chrome nagels af. Gebruik daarbij voor de ultieme houdbaarheid én een mooie glans de neXt Top Gel, dat je 60 seconden uithardt in de Sun Light of 2 minuten in de UV-lamp.

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.