Gratis verzending vanaf €75 excl. btw in België, Nederland en Duitsland  |  Voor 15.00u besteld is dezelfde dag verzonden

9,95 (12,04 incl. btw)

Moyra Jelly Joker-Stamper and Supersizer Head 16

EAN: 599956774473 SKU: MOYRAST-16 Categorie:
Beschrijving

JELLY JOKER als reservekop voor de Supersizer of als losse resizer-stempelkop. Hoe groot moet het patroon van je favoriete plaat zijn? Vergroot of verklein een ontwerp van elke stempelplaat met de supersizer-stempel.

Benadering:

Als u het geselecteerde patroon van de oorspronkelijke grootte (de grootte van het patroon op de plaat) wilt verkleinen, drukt u voorzichtig met uw duim op de siliconen kop naar wens.
Door te drukken, breng je het patroon van de plaat over op de “uitvergrote” stempel.
Maak eventueel de kop van de stempel schoon met een trekkaart en laat dan de druk los met je duim en (d.w.z. achterkant) de siliconen kop zal krimpen en het aangebrachte patroon mee.
Sollicitatie. (we raden aan om de eerste paar afdrukken op papier uit te proberen om de functie van de supersizer-stempel goed te leren kennen)
In het geval van het vergroten van het patroon, gaan we verder met de stempel op de tegenovergestelde manier, d.w.z. voordat we het patroon overbrengen, duwen we de kop niet naar buiten en voordat we het op de nagel aanbrengen, duwen we de kop zo nodig met de duim naar buiten.
Voor een onberispelijke werking heeft de Supersizer-stempel SMART POLISH-lakken nodig, die dunner, flexibeler en langer droog zijn.

Kennisgeving:

De siliconen kop van de stempel mag in geen geval worden schoongemaakt met verfafbijtmiddel of platenreiniger, omdat er een risico bestaat op beschadiging van het oppervlak. Maak het hoofd schoon met Moyra wonder wheel of alcohol.

Reviews

Wees de eerste om “Moyra Jelly Joker-Stamper and Supersizer Head 16” te beoordelen

100% veilig

online betalen

Gratis verzending

op bestellingen boven €75 excl. btw

Dezelfde dag verzonden

op bestellingen die voor 15u geplaatst zijn

Klantenservice

10:00 tot 16:00 op weekdagen

Meer info over onze producten?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? We helpen je graag verder.

Wachtlijst We laten je weten wanneer je item opnieuw in voorraad is. Laat je e-mailadres hieronder achter.